top of page

Ontspannen bewegen en daarna Lekker ontbijten bij het hertenkamp.
Ontspanning, beweging, verbinden en samen eten. Met Oersterke recepten ter inpiratie. Wat is mogelijk als ontbijt. Hoe kun je je voeden in plaats van vullen. Waar krijg jij energie van? Als je eet voel je je dan gevuld of gevoed? Of heb je minimaal binnen 2 weken weer eten nodig? Zijn jouw darmen in goede gezondheid? Hoe is het met jou huid en je haren? Vaak zie je aan je darmen hoe het gaat met je (hoofd)huid.


Waarom doe ik dit, het is een mooie manier om mensen te inspireren. Gezond en lekker eten!! Bewegen in een groep is gezellig. Hoe krijg je variatie in je voeding, Waarom dan eerst bewegen en dan pas eten? Mensen hadden niet altijd eten in huis en ging daarvoor eerst bewegen. Wortels uitgraven en daarvoor gingen ze op pad, en een kip eten? Dat had je niet zomaar op je bord. Dus we hebben dit nagebootst. korte krachtoefeningen en wandelen


Deze keer had ik een een gembershotje, een chocolademousse met noten zaden en pitten, samen met een kipfilet schaaltje met groente en ei. Sommige dachten dat de chocolade mousse ook suiker aan toegevoegd was. Er zat alleen fruit groente en cacao in, en het smaakte naar chocola. De kipfilet leek op filodeeg volgens de meesten en hadden dus geen kipfilet als schaaltje verwacht. Wil je er ook een keer bij zijn? Na de vakantie wellicht meer.


Op 16 september om 10:00 is er een leefstijl event in het dorpshuis van Froombosch, Nicole had eerst overgewicht tot haar 40ste en na haar 40ste is ze 8 keer wereld kampioen geworden. Ze komt vertellen over ontspanning, beweging en voeding. Ik deel hier later meer over. Zet de datum maar vast in de agenda!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page