top of page

Hou je van hardlopen? ik zoek een hardloopmaatje in de ochtend, liefst in HarkstedeBewegen is voor mij om energiek de dag te beginnen. De hele dag voel ik daar de effecten van. Bewegen is energie, energie is altijd beweging voor nodig. De doorbloeding wordt letterlijk op gang gebracht. Alles komt in beweging in je lichaam. Hierdoor kun je voedingstoffen beter opnemen wat invloed heeft op spieren, gewrichten en natuurlijk ook je huid en haar.

Na het bewegen is het belangrijk om de juiste bouw -en voedingstoffen te geven. zodat je gewrichten soepel blijven, en je spieren op kan bouwen.

  • flexibele cellen zijn nodig om voedingstoffen goed op te nemen en afvalstoffen af te voeren

  • de juiste voedingstoffen zijn nodig om je spieren goed op te bouwen en er geen tekorten ontstaan

  • juiste voedingstoffen voor o.a. sterke gewichten, tussenwervelschijven

  • de juiste voedingstoffen zijn nodig om blessures te voorkomen

De ochtenden worden steeds weer donkerder en het lijkt me fijn om dan samen met nog iemand hard te lopen. zelf vind ik het af en toe ook heerlijk om met muziek hard te lopen. Ben je een hardloper of zou je het hardlopen weer willen oppakken? Zelf ren ik meestal een rondje van 5-10 km. Ben jij 100% gemotiveerd, laat het me weten :)

  • vol de dag met energie beginnen

  • zin krijgen om op te staan zonder dat dit je moeite kost

  • de motivatie hebben om het te doen, ik help je met motiveren. wel is het jouw verantwoordelijkheid er wat mee te doen.

  • weinig tijd? wellicht kan ik je helpen met goed om te gaan met de tijd.

Is hardlopen niet je ding en wil je wel meer weten om optimaal te presteren in sport?

16 september om 10:00 is er een bijeenkomst in het dorpshuis van Froombosch om je deze kennis te geven. Persoonlijk contact met me opnemen met mij kan natuurlijk ook!

06-51479021 / info@natuurlijkstralen.nl

info over het event:14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page