top of page

Bramen uit eigen tuin en heerlijk zondags ontbijtje of lunch



ingrediënten crépes:

- 30 gram kastanje meel

- 1 eetl. honing

- 10 gram boter

- 1 ei

- kokosmelk 60ml


bereiding:

- boter en kokosmelk warm laten worden op laag vuur totdat boter is gesmolten, daarna honing toevoegen

daarna ei en kastanjemeel toevoegen

- bakken in de pan op middelhoog vuur, als er gaatjes in de pannenkoek komt tijdens het bakken draai je het om.

- kleef de pannenkoek nog in de pan dan een extra ei toevoegen.


ingredienten vulling:

- 55 gram bramen en 55 gram bessen

- 4 dadels

- kaneel

- water

bereiding:

- dadels met water zacht laten worden ( dadels in doos van de markt zijn meestal al zacht )

- bramen en bessen toevoegen. En dan met de stamppot stamper stampen en klaar!


De thee die er staat is met salie, munt en brandnetel uit eigen tuin




16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page